10 najseksi sportskih novinarki u karantinu: Jedna zaražena koronom, najlepša riba pod i nema šminku

Korona virus je paralisao sport u svetu, pa tako i najpoznatije sportske novinarke ovih dana nemaju posla, ne možemo da ih vidimo kako izveštavaju sa utakmica, ali su se i one prilagodile aktuelnoj situaciji, pa tako neke rade od kuće, intervjuišu sportiste putem Skajpa, objavljuju kako izgledaju njihove aktivnosti u karantinu.

Neke od njih i same su osetile na svojoj koži kako izgleda zaraziti se korona virusom, a takav je slučaj bio sa Mihaelom Persiko, italijanskom novinarkom, koja je i devojka fudbalera Juventusa, Danijelea Ruganija, koji je prvi igrač iz Serije A koji je zaražen ovim virusom.

Pogledajte u nastavku kako izgledaju galerije najseksi sportskih novinarki sveta. Neke verovatno ne biste ni prepoznali, kada se pojave bez šminke kako ribaju pod i obavljaju kuće aktivnosti, dok mnoge i u ovakvim uslovima drže do toga da budu maksimalno srećene i našminkane.

Devojka Danijelea Ruganija je u karantinu i zaražena je koronom. Tokom karantina objavljuje snimke i doživljaje o tome kako se bori protiv virusa. Posvetila se čitanju i učenju.

Објава коју дели Michela Persico (@michelapersico) дана

Pogledajte njene najseksi fotografije:

Tokom karantina je aktivna i radi od kuće. Tokom slobodnog vremena uči, ali i često objavljuje fotografije kako kuva, ali i obavlja kućne poslove, pa je tako objavila fotografiju bez šminke, na kojoj riba podove svog stana.

Објава коју дели 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) дана

Poznata je po bujnim grudima, koje često umeju da dekoncentrišu fudbalere tokom intervjua. Tokom izolacije se posvetila treninzima i savetuje devojke kako da ostanu u formi i tokom izolacije.

Објава коју дели Emma Jones (@eljonesuk) дана

Pogledajte njene najseksi fotografije:

Italijanska novinarka koja prati Napoli je i u karantinu skockana maksimalno. Ful šminka, često istaknut dekolte, nekad i u ležernijem izdanju, što njene muške fanove sigurno ne ostavlja ravnodušnim.

Quarantine 👓📗

Објава коју дели FLORIANA MESSINA (@floriana_messina) дана

Pogledajte njene najseksi fotografije

Sportsko lice Foksa takođe je u izolaciji. Njena je sreća što ima veliko dvorište i u kraju koji ima povoljnu klimu, pa koristi izolaciju za sunčanje.

Објава коју дели Jimena Sanchez (@jimenasanchezmx) дана

Pogledajte njene najseksi fotografije:

Još jedna sportska novinarka Foks televizije. Ona očigledno nešto mnogo i ne mari za karantin i uživa na plažama u Kaliforniji. Uz snimak sa plaže objavila je i da je to njen način za preživljavanje karantina.

Nachos and banana splits today. We tried to workout for the first part of quarantine but now it’s just survival. @itsvegasdave

Објава коју дели Holly Sonders (@holly.sonders) дана

Pogledajte njene najseksi fotografije:

Važi za jednu od najlepših američkih sportskih novinarki. Slikala se svojevremeno i za Plejboj. Tokom karantina se posvetila muzici.

Објава коју дели aprilrose (@aprilrose) дана

Pogledajte njene najseksi fotografije:

Očigledno joj nedostaju izlasci, pošto i u karantinu objavljuje kako se oblači za noćni izlazak uz žalosnu konstataciju da ne postoji mesto gde može da izađe.

Објава коју дели Melanie Collins (@melanie_collins) дана

Pogledajte neke od njenih najseksi fotografija

Još jedna italijanska novinarka, koja je TV prezenter i važi za jednu od najseksipilnijih na “Čizmi”.

Ona vreme u karantinu provodi gledajući filmove uglavnom, ali iz koju čašicu vina.

Објава коју дели Jolanda De Rienzo (@jolefiore) дана

Pogledajte njene najseksi fotografije:

Popularna teniska novinarka zbog otkazivanja turnira takođe nema posla ovih dana, ali i dalje ostaje sportski aktivna i trenira u kućnim uslovima.

Objavila je fotografiju iz teretane uz napomenu da je ona napravljena u nedelji pre nego što su one zatvorene uz poruku da se rad nastavi od kuće.

Објава коју дели Rachel Stuhlmann (@rstuhlmann) дана

Pogledajte i njene najseksi fotografije:

IZVOR: Telegraf.rs