Bila je na vrhu karijere, a onda je 2010. NESTALA BEZ TRAGA: Sada je otkrila JEZIVU TAJNU zbog koje se godinama skrivala i PLANETA JE UŽASNUTA

Pevačica Dafi nedavno je hrabro u javnost uznemirujuće i potresne detalje o svojoj otmici, priznavši da ju je drogirao i silovao nepoznati napadač. U februaru ove godine ona je prvi put progovorila o ovom užasnom iskustvu, otkrivši da je taj događaj presudio u odustajanju od muzičke karijere.

Slavna 35-godišnjakinja se sada ponovo prisetila ovog dramatičnog događaja, a istakla je da ju je činjenica što godinama nije pevala polako ubijala.

“Mislila sam da će javno razotkrivanje ovoga uništiti moj život, ali se ispostavilo da ga je skrivanje uništilo daleko više. Verujem da me je ubijalo to što ne pevam. Zato sam rešila da budem hrabra i suočim se sa svojim strahovima”, započela je ova Velšanka svoju ispovest, čije delove prenosimo.

“Bio je moj rođendan. Drogirana sam u restoranu, a drogirana sam i četiri nedelje nakon toga dok su me vodili u stranu zemlju. Smeštena sam u hotelsku sobu, a onda se počinilac vratio i silovao me je. Sećam se bola i pokušaja da ostanem svesna nakon što se sve to desilo. Bila sam zarobljena tu još jedan dan, i dalje me je posmatrao, neprestano su se smenjivali trenuci svesti i potpune konfuzije”, kaže

Dafi je priznala i da je razmišljala o bežanju u susedni grad dok je napadač spavao, ali da je strahovala jer nije imala novca i plašila se da će napadač zvati policiju i prijaviti je kao nestalu osobu.

“Nisam znala odakle mi snage da izdržim te dane, osetila sam prisustvo nečega što mi je pomoglo da ostanem živa. Ostala sam smirena i normalna koliko je to moguće u takvoj situaciji, a kada sam se vratila kući samo sam zurila kao zombi. Znala sam da mi je život u opasnosti. Pretio je da će me ubiti. S ono malo snage što sam imala, instikt mi je govorio da trči, trčim daleko i da nađem mesto na kom ću živeti, a da me neće naći. Napadač me je drogirao u periodu od četiri nedelje u mojoj rođenoj kući, i ne znam da li me je tamo silovao za to vreme, samo se sećam da sam se našla u automobilu u nekoj stranoj zemlji. Ne znam zašto me nije drogirao tamo, to me navodi na pomisao da je koristio drogu A klase sa kojom nisam mogla da putujem” , napisala je ona u svom otvorenom pismu.

Dafi nije precizirala kako je na kraju napadač rešio da odei završi sa agonijom, ali je otkrila da ju je pronašao prijatelj u izbezumljenom stanju.

“Nakon svega, neko koga poznajem je došao kod mene kući i ugledao me na terasi, umotanu u ćebe kako zurim u prazno. Rekli su mi da sam bila žute boje i da sam izgledala kao leš. Bili su uplašeni, ali nisu želeli da se mnogo mešaju. Nikada nisu videli ništa slično. Nije bilo sigurno ići u policiju. Osećala sam da kada bi nešto krenulo po zlu, bila bih mrtva, a on bi me ubio. Nisam mogla da rizikujem, morala sam da sledim sopstvene nagone. Moju priču su čule samo dve policijske službenice u protekloj deceniji i to zbog dva incidenta kada sam morala da ispričam istinu. Prvi put kada su me ucenjivali da će prodati moju priču novinama, a drugu kada su tri muškarca pokušali da uđu u moju kuću krišom. Identitet silovatelja treba da zna samo policija, to jer između mene i njih”, istakla je ona.

Dafi je akcentovala da su joj bile potrebne godine i godine da se oporavi i dođe k sebi, i da više nikada neće biti osoba kakva je nekada bila. Ipak, ističe, nastavila je dalje i oseća da je konačno mirna i slobodna.

Podsetimo, lepa plavuša proslavila se 2008. hitom “Mercy”, a njen prvim album prodat je u milionima primeraka širom sveta. Ipak 2010. je naprasno nestala sa scene, a tek sada – čitavu deceniju kasnije objasnila je okolnosti svog povlačenja.

“Pitate se zašto nisam izabrala da koristim svog glas da bih izrazila bol? Nisam želela da svetu pokaže tugu u svojim očima.Pitala sam se kako mogu da pevam iz srca, ako je ono slomljeno. Ali, polako je zaraslo”, rekla je ona u svom februarskom saopštenju.

Komentari su potpuno anonimni. Za objavljivanje komentara je neophodno da imate svoj Blic nalog. Uputsvo kako da kreirate svoj nalog i koristite novu platformu za komentarisanje možete pogledati ovde.

Kreirajte svoj nalog ovde.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima kometarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Žena portal vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno Uslovima korišćenja propisanim u ovom pravilniku…

Portal zena.blic.rs vam nudi mogućnost da se na savremenim i kreativnim oglasavanjem obratite našoj publici i prezentujete svoj proizvod na najefektniji način…

Žena portal čini tim mladih i kreativnih ljudi sa velikim entuzijazmom i iskustvom u onlajn novinarstvu…

„Ringier Axel Springer“ je multinacionalna medijska kompanija sa oko 7.000 zaposlenih u istočnoj Evropi…

IZVOR: Blic.rs