NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 1. april 2020. godine

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 1. april 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

Informer

Foto: Promo

Večernje novosti

Foto: Promo

Blic

Foto: Promo

Srpski telegraf

Foto: Promo

Kurir

Foto: Promo

Alo

Foto: Promo

Politika

Foto: Promo

Story

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Taman dobra vest da je podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina, usred svih ovih nesreća, kad iskoče pljačke na železnici. Usred pandemije. Hapsite ih sve. Oni stvarno nisu normalni. I niko sada nema prava da ide u bojkot izbora. Ova pošast koju je korona virus izazvao treba sve da nas dovede do jedinstva. Ceo svet se bori i strašne se situacije dešavaju. Nove. Kakve nijedan zdravstveni sistem nije iskusio. I sva društva su na ispitu zrelosti. Predsedniku Vučiću dobro zdravlje. Svi da poštuju mere. Da odmaraju, što manje se kreću. Bez fizičkog kontakta. Uveče vrela supa iz kesice. Čuvajte energiju i imunitet. Održavajte higijenu. Pohvale za mere Vlade za oporavak privrede. Podrška svima koji su na prvoj liniji fronta!

I Mira iz Palanke Backe, nadam se da se cuva i nista ne radi naopacke***
Pozdravljam svu Srbiju iz Republike Srpske. Puno srece i da uspije u svojoj borbi sa koronom***

*** Ne znam sta je da Marom iz Drvara a u Holandiji, da li je cuva i pazi i voli i mazi ***

by Content Exchange

Dozvoljavam da mi >

IZVOR: Telegraf.rs