OVIM JAVNIM LIČNOSTIMA DIJETE NISU POMOGLE! Smanjili su želudac, PREPOLOVILI SE, a jednom BAŠ zdravlje nije DOBRO

Neke javne ličnosti sa srpske estrade odlučili su se da smanje želudac kako bi skinuli kilograme, budući da su sa viškom kilograma kuburili godinama i nisu uspevali da ih se reše dijetama i vežbanjem. Operacija smanjenja želuca nije nimalo jeftina i košta između dve i šest hiljada evra, a nije ni baš bezopasna budući da posle nje mogu da se dese mnoge komplikacije – infekcija, krvanje, duboka vensaka tromboza, kamen u bubregu… 

Među prvima koji su to uradili bio je Darko Lazić, koji je posle saobraćajne nesreće proveo sedam meseci u kolicima, pa je uz nezdravu hranu, nabacio kilograme 

“Najbolje i najefikasnije rešenje je bilo je upravo opeacija. Kada sam izašao iz bolnice, prvi pet-šest dana kao da imap upale mišića u stomaku. Ugojio sam se jer sam bio sedam meseci u kolicima, fizička aktivnost je bila nula, nije da nisam jeo, jeo sam, nisam se ugojio od vazduha, ali sam jeo manje” rekao je pevač za Vikend Premijeru, koji je posle operacije uspeo da smrša čak 40 kilograma. 

I fotograf Dejan Miličević je smanjio želuda i uspeo da se reši viška kilograma, s kojim je kuburio skoro otri decenije. On je za samo nekoliko nedelja skinuo više od 20 kilograma, a sada jede mnogo manje hrane. 

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, među prvima se odlučio da smanji želudac. Posle operacije se veoma brzo i prepolovio, ali se sve iskomplikovalo jer je nedugo posle operacije uhapšen zbog afere Reket,  a zbog lođih uslova u zatvori uticalo je na to da se njegovo zdravstveno stanje pogorša. 

IZVOR: Kurir.rs