Učinimo obolelima boravak lakšim u specijalnim bolnicama

Kladionica Soccer danas je, nakon donacije od pet miliona dinara Vladi Republike Srbije i milion dinara Hitnoj pomoći Beograd, nastavila sa humanitarnim radom i pružanjem pomoći kako državnim institucijama koje se žestoko bore sa ovom situacijom, tako i građanima koji su, nažalost, oboleli od ovog podmuklog virusa.

– Jedan od prioriteta u ovom trenutku nam je da pomognemo našem zdravstvenom sistemu i zajednici da prevaziđu ovu epidemiju, što je bezbolnije moguće. Ovog puta, donirali smo 136 televizora za specijalne bolinice, koje su privremeno konstruisane za obolele od koronavirusa, a stojimo na raspolaganju državi, zdravstvenim i vojnim institucijama za sve buduće akcije – izjavili su čelnici kladionice Soccer.

Foto: Tanjug.rs

– Takođe, deo naše porodice su sve Ane, Nikole, Marije, Ivane, Dragane, Tijane, Ace, Luke, Tamare… Oni nisu brojevi za evidenciju, oni su duše koje zajedno sa svima učestvuju u ovoj surovoj borbi. Mi smo tu da im ovu surovu bitku olakšamo i pobrinemo se da im egzistencija ne bude ugrožena u narednom periodu. Ovo što sada radimo, radimo isključivo sa ciljem da pomognemo našoj zajednici i podignemo svest ostalih privrednika, kojima mogućnosti to dozvoljavaju, da slede naše korake – zaključili su iz Sportske kladionice SOCCER.

Mislite na sebe – brinite o drugima

Ponašanje svakog pojedinca, u smislu odgovornosti prema sebi i drugima, kao i striktno praćenje uputstava dobijenih od eminentnih stručnjaka zdravstvenih struka, što podrazumeva što manje kontakata između ljudi, a u slučaju kontakta je neophodno da se poštuju sve mere zaštite. Društveni život sada moramo ostaviti po strani da bismo kasnije imali što više zajedničkih trenutaka sa dragim ljudima i našim voljenima. Radićemo na tome da vam, na svaki način, olakšamo korišćenje ne samo naših usluga, već svega što vam je potrebno.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Nešto lepo i od kladionice. Hvala

Naravno,sada se vidi koliko naših ljudi u Srbiji radi,koliko juče su kukali da ne rade
Sada što ne rade?!
Znači da je u Srbiji većina zapošljena!!!
To je stvarnost,i uspeh ove vlade

Hajde sada Vip.ličnosti dajte sve od sebe ( iz džepova i pomozite!

by Content Exchange

Dozvoljavam da mi >

IZVOR: Telegraf.rs