UPOZORAVAO SAM NA OVO! E, sad se vežite kad VIDITE ŠTA SLEDI! Banke i političari će krivicu svaliti na koronu, A ONDA…

Indi Aradinovic prolazi agoniju posle smanjenja želuca, morala je na jos jednu operacuju, a Darko Lazić se oglasio pa joj je uputio podršku i istakao da veruje da će se njeno zdravstveno stanje stabilizovati.

“Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, drzim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to”, rekao je Lazić.

Pevač je operaciju imao na jednoj klinici u Beogradu, a opisao nam je i kakva je procedura pre, tokom i posle operacije. Naime, Laziću su rađene detaljne analize nakon čega je utvrđeno da može na operaciju, a lekari mu nisu pominjali nikakve komplikacije nakon intervencije.

“Ja sam radio operaciju u Beogradu. Pre operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smeo ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osećam, sve je u redu, hvala Bogu” rekao nam je Darko.

Podsetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma postao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su: Ana Nikolić, Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13… Inače, ovakav zahtev nije nimalo jednostavan i lak.

IZVOR: Kurir.rs