ZORANA PAVIĆ JE OVAKO PRIČALA PRE PORODIČNE TRAGENIJE! Trudila se svim silama, sve dok nije čula strašnu vest! TUGA!

Šef urologije u Ćupriji Goran Ivanković (56) podlegao je virusu u KBC „Zemun“, sumnja se da se zarazio u kontaktu s osobom koja se nedavno vratila iz inostranstva

Ugledni lekar Goran Ivanković (56) iz Paraćina, koji je radio kao šef odseka odeljenja urologije u Opštoj bolnici u Ćupriji, preminuo je pre dva dana od posledica koronavirusa u KBC „Zemun“.

Posle doktorke iz Niša, on je drugi lekar koji je podlegao opasnom virusu.

Njegovu smrt potvrdio je direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić, njegove kolege lekari, kao i članovi porodice i prijatelji koji su se od lekara opraštali i preko društvenih mreža.

– Prema još uvek nezvaničnim informacijama, jedan od lekara sa odeljenja urologije, koji je bio pozitivan na koronavirus, preminuo je usled posledica virusa. Doktor je bio primarno zbrinut na odeljenju ćuprijske bolnice, nakon čega je transportovan u KBC „Zemun“, gde je preminuo – rekao je za TV Pomoravlje dr Slobodan Gajić, koji još pre dva dana upozorio da je devet zdravstvenih radnika ćuprijske bolnice pozitivno na kovid-19.

Gajić je dodao da su prema ostalim osobama koje su bile u kontaktu sa zaraženima već preduzete mere, kao i da je uzeto 26 bioloških uzoraka. Istakao je i da je većina inficiranih lekara i zdravstvenih radnika u epidemiološkoj anketi izjavila da su se zarazili kontaktom van bolnice ili u kontaktu s povratnicima iz inostranstva.

Supruga preminulog urologa Goran Ivanković ophrvana bolom nije bila u stanju da govori za >

IZVOR: Kurir.rs