ZORANA PAVIĆ OD TUGE OSTALA BEZ GLASA! Pevačicin brat izgubio bitku sa koronom, a evo kada će biti SAHRANJEN

Zorana Pavić juče je doživela veliku porodičnu tragediju, kada je njen brat Vlada Bjelogrlić preminuo od poslednica koronavirusa. Kako se navodi, ona je od tuge ostala bez glasa i od najbližih se ne odvaja, jer je njima sada najpotrebnija. 

Vlada je za sobom ostavio ćerkicu i sina, kao i rođenu sestru. Sahrana će se održati sutra na bežanijskom groblju. Zbog stanja vezanog za situaciju sa koronavirusom neće biti kapele, a prijatelji neće imati mogućnost da izjave saučešće ožalošćenima. Kako se saznaje, pevačica teško podnosi ovaj gubitak, pa jedva obavlja pripreme za sahranu.

“Zorana se još uvek ne miri sa činjenicom da je njenu familiju strefila ovakva tragedija. On je čovek bio aktivan, jak. Niko nije sanjao da će njegov kraj biti ovakav. Zorana je ostala bez glasa od tuge. Ne čuje se ni sa kim, nema snage da priča. Uz svoje je, njima je sada najpotrebnija. Sutra je čeka užasan dan jer sahrana tako velikog čoveka neće biti dostojna njega. Porodica će morati da obavi sve po novim pravilima”, rekao je izvor blizak porodici pevačice. 

IZVOR: Kurir.rs